Graficky bug

~ Vše o světě AoC ~

Graficky bug

Příspěvekod Pharoxx v 04 čer 2008 14:29

Nekdy minuly tyden (asi ctvrtek) vysel patch, ktery mi nejak zmrsil grafiku.

Uz od early accesu sem hral s 3d ambient occlusion queality na disabled, fps krasny, vse fungovalo, pak vysel onen patch a vysledek viz screeny.
Vsimnul sem si toho prvne ve fields of death, jenze celkem mi prazilo slunce do okna, zavesy nestihaly, tak sem si toho nejak nevsimal. Pak vlezu do Khopshef province a pisek je cernej....
Vse az na tu zem je jinak v pohode.

3d ambient occlusion queality: Disabled
http://img106.imageshack.us/my.php?imag ... ledqy0.jpg

3d ambient occlusion queality: Low
http://img152.imageshack.us/my.php?image=lowdr5.jpg


Dela to jeste nekomu? Zkusil sem vse...repair, novy drivery na grafiku...nic nepomaha.

Jedu na GF 8600M GT 512mb, drivery mam ted myslim 175.80, predtim sem mel nejakou verzi 174,xx.
WoW Account Created: 9 March 2005 , Last Login: 11 May 2008
-> Now vacation with Spectre/Commander Pharra Shepard...maybe soon lesbian <3
Uživatelský avatar
Pharoxx
 
Příspěvky: 48
Registrován: 07 kvě 2008 18:45

Re: Graficky bug

Příspěvekod Horoděj v 05 čer 2008 00:31

Osobne s tim co ty popisujes jsem se u me nesetkal (mam 8800 GTX, last offic. whql drivery), ale obcas u me u vzdalenych objektu jakoby problikavaji textury, resp. se pri jinem pozorovacim uhlu ztraceji/objevuji. Ale jinak po graficky strance zadny problemy ...
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: Graficky bug

Příspěvekod Qualka v 06 čer 2008 10:29

mám 8800GT a tohle mi taky nic neříká... mám spíš ten samý problém co Horo... ale například se mi ještě stalo to, že se mi místo písku objevila na určitých místech taková šachovnice... škoda že nemám screen..

btw taky u Vás voda při určitém pohledu vypadá jak olovo? :lol:
Uživatelský avatar
Qualka
 
Příspěvky: 1927
Registrován: 24 bře 2008 20:37

Re: Graficky bug

Příspěvekod lozes v 06 čer 2008 10:33

voda, sachovnice, diry v texturach....vsechno jsem videl, ale to jsou jen kosmeticke chybicky. To neni problem odstranit.
girlfriends come, girlfriends go ..... but epics are soulbound
wow - frozen, GW2 frozen.AoC frozen, wot frozen, D3 frozen, pc life frozen ...

uz me zajimaji jen prachy O.o misto her

a ps4 kde beztak jen strilim COD a nebo goly ve Fife
Uživatelský avatar
lozes
 
Příspěvky: 1714
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Praha

Re: Graficky bug

Příspěvekod Qualka v 06 čer 2008 10:35

no já sem ráda že je to hrou a ne třeba něčim u mě...tyhle věci mě taky moc netrápěj... ale asi těch zbylých dvacet chyb které mě dokážou rozsejřit by mohli opravit co nejdřív :lol:
Uživatelský avatar
Qualka
 
Příspěvky: 1927
Registrován: 24 bře 2008 20:37

Re: Graficky bug

Příspěvekod Srotovac v 06 čer 2008 10:57

Qualka píše:... rozsejřit ...

http://odessa.shoso.com/images/cheese3.JPG
Mindfuck - an idea or concept that shakes one's previously held beliefs or assumptions about the nature of reality.

Mindfuck - an image that totally fucks with your mind. When you see it, you shit bricks.
Uživatelský avatar
Srotovac
 
Příspěvky: 1493
Registrován: 25 bře 2008 00:03

Re: Graficky bug

Příspěvekod ellvira v 06 čer 2008 11:33

qualka .. tusim ze to problikavani mi zaclo taky delat kdyz sem si dal ten occlusion quality na low :)
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6361
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Graficky bug

Příspěvekod Qualka v 06 čer 2008 11:39

tak toto je taky pěkná grafická chybička:

http://img357.imageshack.us/img357/7262 ... 003up3.png

až teď jsem pochopila že za normální funkčnosti asi nemá bejt v noci tma jak v prdeli že ani cesty nejsou vidět...

jinak nemůžu nikde najít nic jako occlusion quality takže sem asi slepá ale jinak mám vše ostatní na high
Uživatelský avatar
Qualka
 
Příspěvky: 1927
Registrován: 24 bře 2008 20:37

Re: Graficky bug

Příspěvekod ellvira v 06 čer 2008 11:43

v advanced zalozce skoro nahore :) mozna se to jmenuje krapet jinak
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6361
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Graficky bug

Příspěvekod Qualka v 06 čer 2008 11:57

jo už to mám a je to na high
Uživatelský avatar
Qualka
 
Příspěvky: 1927
Registrován: 24 bře 2008 20:37

Další

Zpět na .: Age of Conan :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron