World 1st Battlekeep siege ...

~ Vše o světě AoC ~

World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Horoděj v 18 čer 2008 23:52

Tak kdo to jeste nevidel, pomerne zajimavy info o zrejme svetove prvnim battlekeep siege:

http://www.afraidyet.net/forums/showthread.php?t=46178

Pekny poctenicko ;)
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Horoděj v 19 čer 2008 00:08

Tak hw naroky jsou opravdu brutus, mozna preci jen o GTX 280 SLI pouvazuju :lol:
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod R@4dyn v 19 čer 2008 00:14

Horoděj píše:Tak hw naroky jsou opravdu brutus, mozna preci jen o GTX 280 SLI pouvazuju :lol:

a my ostatni se budem divat jednou za par vterin jak si pokrocil se solovanim battlekeepu :lol:
Uživatelský avatar
R@4dyn
 
Příspěvky: 237
Registrován: 26 bře 2008 18:56
Bydliště: Frýdlant n. O.

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Horoděj v 19 čer 2008 00:18

R@4dyn píše:
Horoděj píše:Tak hw naroky jsou opravdu brutus, mozna preci jen o GTX 280 SLI pouvazuju :lol:

a my ostatni se budem divat jednou za par vterin jak si pokrocil se solovanim battlekeepu :lol:

To byl ftip woe :lol: Treba zabudujou ficurku jako treba v doomovi, ze si zmensis vyhled do takovyho malyho okynka, proste radikalne snizi renderovaci cast obrazovky :lol:
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Rumli v 19 čer 2008 00:53

Jsem si to precetl, a snazil jsem se bez svyho sarkastickyho nahledu na soucasny AoC, ale nejak si nemuzu pomoct ale prijde mi ze tam nenapsal jediny pozitivum krome toho ze ty Siege zony existuji. Ty navrhy co tam pak jsou dal asi neco vyresi, ale to nebude za 14 dni (uz se zase opakuju).
Obrázek
Uživatelský avatar
Rumli
 
Příspěvky: 331
Registrován: 26 bře 2008 13:29

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod lace v 19 čer 2008 00:56

Rumli píše:Jsem si to precetl, a snazil jsem se bez svyho sarkastickyho nahledu na soucasny AoC, ale nejak si nemuzu pomoct ale prijde mi ze tam nenapsal jediny pozitivum krome toho ze ty Siege zony existuji. Ty navrhy co tam pak jsou dal asi neco vyresi, ale to nebude za 14 dni (uz se zase opakuju).

no ze sem tak zvedavej, ale vzpominas si na spusteni pvp ranku apod ve wow
kde se to mydlilo vse na jednom miste a vetsina lidi mela neco mezi 1 a 2 fps :-)
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Horoděj v 19 čer 2008 01:00

Nepocitam, ze to vyresi hned. Co si vzpominam, tak ve wowku spustili PvP a mydlilo se to tam mezi tema dvema vesnicema a trvalo pomerne dost dlouho, nez spustili AV (nebudu placat presnejsi hodnotu, pac bych se asi dost seknul). Kdyz to zprovozni do hratelny podoby za 2-3 mesice, vadit mi to nebude ...
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Rumli v 19 čer 2008 01:04

Hmm a ja se tak snazil aby to vyznelo jako normalni hodnoceni a ne napadani vasi hry :twisted:

Tak jinak, kdyz chcete, ano vzpominam, jenze tam Southshore nebylo podany jako end game a pokud si dobre pamatuju tak i kdyz prvni battlegroundy nebehaly uplne idealne tak se to dalo vcelku v pohode hrat. Na druhou stranu v AoC se tolik lidi jako v Southshore ani nesejde protoze se nevejdou do zony, jinak by asi ty fps sli do zaporu.

Edit: AV bylo samozrejme spusteny az pozdejc, ne hned o releasu, ale pokud si dobre pamatuju tak ani nebylo inzerovany jako zakladni cast hry jako siege v aoc.
Obrázek
Uživatelský avatar
Rumli
 
Příspěvky: 331
Registrován: 26 bře 2008 13:29

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Papagaj v 19 čer 2008 09:33

No jinak taky si to osobne nedovedu predstavit, pac uz takhle je Lachesis Plains desne optimalizovany. Skus horoprde jit od naseho battlekeepu dolu do udoli po te ceste a divej se hezky pred sebe na tu scenerii. U me sou fps 18 ( na GX2 to bylo tak 13, takze pokrok :D ) a to podotykam su v mape jenom sam a ve meste sou snad 3 budovy. Kdyby bylo predemnou jeste k tomu 20 lidi, tak ty FPS pudou fakt do zaporu :lol:

Vim ze to GTX SLI si rikal legracne, ale i kdyby, tak ti to vytahne mozna na 21 a stejne by to sekalo jako prase.
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: World 1st Battlekeep siege ...

Příspěvekod Marselluis v 19 čer 2008 12:13

Pekny clanok a myslim si ze bude aj dost pravdivy. Ako na vacsich monitoroch tato hra vyzaduje max gear aj pri single player hre pripradne 6man raidikoch. Fakt si neviem predstavit ako to pojde vo velkych siegoch. Nehovoriac o tom ze ked je v plane nieco viac ako 48x48 tak to ako guilda nemame sancu dat:)

Podla mna ten siege ani tak skoro nebude lebo budu musiet urobit celkovu upravu enginu hry, ked chcu udrzat tuto hru viac ako par mesiacov.
once mage 4ever mage
Ragnarok Online, Anarchy Online, Tabula Rasa, World of Warcraft, Lotro, Age of Conan
kazdy si tu pise aku ma doma sunku tak ja napisem iba kratko:
PC:Q9300,X38,4GB,450GBHDD,9800GX2,XFi Gamer,22Samsung,G15,MS Habu
NB:Acer: T9300,4GB,350GBHDD,8600M,15,4
Uživatelský avatar
Marselluis
 
Příspěvky: 193
Registrován: 06 dub 2008 18:24

Další

Zpět na .: Age of Conan :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron