AoC - freezing, furt , need help

~ Vše o světě AoC ~

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Cakes v 10 črc 2008 03:10

tak nevypada, Conan porad pada.... chjo, tohle mi byl cert dluznej.... :?
CPU:QX9775 twins MB:INTEL D5400XS Skulltrail RAM:8GB Kingston FB (8ooMHz CL5) VGA:9800GX2 SLI SFX:X-Fi Extreme Gamer HDD: 2x WD Raptor 150GB Raid 0 , WD Caviar 750GB ZDROJ: OCZ GameXstream 1010W KEYBOARD:Logitech G15 MOUSE:Razer Boomslang 2oo7 CASE:Lian-Li V2o1oB OS:Windows Vista Ultimate 64bit ...v zabehu, benchmarks coming [size=85]soon...

Penski - Stygian Ranger
Uživatelský avatar
Cakes
 
Příspěvky: 195
Registrován: 30 bře 2008 18:09

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod lace v 10 črc 2008 08:36

tak zkus ty beta ovladace na x-fi z webu resej nejakej problem kdyz mas v pc vic jak 4gb ram a kurvi se zvuk
respektive muzes taky zkusit x-fi uplne odinstalovat pokud teda na tvym mb je nejaka zvukovka na zakladni desce a zkusit tu
mimochodem proc jsi to nenapsal hned na zacatku ze to piska
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Cakes v 10 črc 2008 11:45

pac sem nabyl dojmu ze to s tim nesouvisi a zda se se to bylo spravne... Beta ovladace nepomohli, X-Fi venku taky ne...

edit - zapomel sem dodat, ze ted uz to pri tom freezu nepiska, nicmene stejne se to freezne
CPU:QX9775 twins MB:INTEL D5400XS Skulltrail RAM:8GB Kingston FB (8ooMHz CL5) VGA:9800GX2 SLI SFX:X-Fi Extreme Gamer HDD: 2x WD Raptor 150GB Raid 0 , WD Caviar 750GB ZDROJ: OCZ GameXstream 1010W KEYBOARD:Logitech G15 MOUSE:Razer Boomslang 2oo7 CASE:Lian-Li V2o1oB OS:Windows Vista Ultimate 64bit ...v zabehu, benchmarks coming [size=85]soon...

Penski - Stygian Ranger
Uživatelský avatar
Cakes
 
Příspěvky: 195
Registrován: 30 bře 2008 18:09

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Akiu v 10 črc 2008 12:12

skus tam nechat iba 2GB ram
Oceania has always been at war with Eastasia.
Uživatelský avatar
Akiu
 
Příspěvky: 335
Registrován: 24 bře 2008 18:38

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod bahen v 10 črc 2008 12:28

ja vim cim to je... 8-)

ne vazne, dela mi to taky obcas a jen v urcitych mistech ve hre a jen v AoC
„Přirovnáváte národ k vyprahlé zemi a daň k životodárnému dešti. Budiž. Měli byste se však také zeptat,
kde jsou zdroje tohoto deště a jestlipak to není právě daň, co vyčerpává vlhkost z půdy a dělá z ní
suchopár.“

Frédéric Bastiat (Co je a co není vidět)
Uživatelský avatar
bahen
 
Příspěvky: 1454
Registrován: 24 bře 2008 18:04

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Martas v 10 črc 2008 12:45

No me se po poslednim patchi stava, ze mi to v uplne stejnejch intervalech (po tech cca 5ti minutach) hazi furt dcecka a nejde mi to nijak opravit... nepomohl reinstal, jiny pripojeni, proste nic-bez efektu.
Nihil novi sub sole.
Uživatelský avatar
Martas
 
Příspěvky: 395
Registrován: 25 bře 2008 20:35
Bydliště: Prahaaa

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Papagaj v 10 črc 2008 12:48

No me se zase stava kdyz spustim hru a vidim login screen ze davam ALT + F4. A je klid... :geek:
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Srotovac v 10 črc 2008 13:16

me AoC posledni dobou padne vzdycky, kdyz reloguju z jedny postavy na druhou..
Mindfuck - an idea or concept that shakes one's previously held beliefs or assumptions about the nature of reality.

Mindfuck - an image that totally fucks with your mind. When you see it, you shit bricks.
Uživatelský avatar
Srotovac
 
Příspěvky: 1493
Registrován: 25 bře 2008 00:03

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Cakes v 10 črc 2008 14:04

Zahada odhalena, prisel sem na to relativne nahodou.... Zda se to neuveritelne, ale pekla se ramka... To samy mi delal minulej komp, ale tam to aspon hodilo BSOD a clovek aspon zatusil odkud vitr vane. Dale z toho plyne pouceni, ze Orthos se na zatezkavaci zkousku pameti asi taky dvakrat nehodi, protoze kazdej test to proslo bez freezu, ale jakmile se zapla hra, konecna.

Zkratka a dobre sem napral 180mm vetrak do drivebay a funguju bez problemu...
CPU:QX9775 twins MB:INTEL D5400XS Skulltrail RAM:8GB Kingston FB (8ooMHz CL5) VGA:9800GX2 SLI SFX:X-Fi Extreme Gamer HDD: 2x WD Raptor 150GB Raid 0 , WD Caviar 750GB ZDROJ: OCZ GameXstream 1010W KEYBOARD:Logitech G15 MOUSE:Razer Boomslang 2oo7 CASE:Lian-Li V2o1oB OS:Windows Vista Ultimate 64bit ...v zabehu, benchmarks coming [size=85]soon...

Penski - Stygian Ranger
Uživatelský avatar
Cakes
 
Příspěvky: 195
Registrován: 30 bře 2008 18:09

Re: AoC - freezing, furt , need help

Příspěvekod Papagaj v 10 črc 2008 14:06

farma
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

PředchozíDalší

Zpět na .: Age of Conan :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron