Age of Conan - tipy & triky

~ Vše o světě AoC ~

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod Akiu v 17 črc 2008 08:56

nove beta nvidia ovladace 177.66: http://downloads.guru3d.com/GeForce-ForceWare-177.66-Vista-(64-bit)-download-1992.html
mne pomohli na problemovych miestach vo villach zvysit fps z 5 na 17+ (mam 9800GTX)
zatial som si vsimol bug s particle efektami, hlavne pri jazde na koni - nie je to ale nic hrozne
Oceania has always been at war with Eastasia.
Uživatelský avatar
Akiu
 
Příspěvky: 335
Registrován: 24 bře 2008 18:38

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod Gargantua v 24 črc 2008 00:34

Kde ste to pls psali o uprave velikosti aoc a oprave tech poskozenych souboru ?
WAR : R.I.P
AOC : R.I.P
WoW
<Daemonica> lvl 80 Gnome Death Knight <Final Breath>
<Gargantua> lvl 80 Draenei Shaman <Eternal Abyss>
<Niate> lvl 80 Night Elf Druid <Eternal Abyss>

CPU: C2D E8400@3600MHz 1.26V + CM Hyper 212 Moterboard: ASUS Striker Extreme Case:TT Armor+ 6000 Black Ram: 2 x 2GB Corsair 1066Mhz (5-5-5-15@4-4-4-12) VGA: Asus EN GTX280 602/1296/2302 HDD: Samsung F1 640GB Zdroj: Corsair HX1000 Keyboard: Logitech MK Elite Mouse: MS Sidewinder
Gargantua
 
Příspěvky: 404
Registrován: 13 dub 2008 13:11
Bydliště: Praha

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod lace v 24 črc 2008 01:53

v adresari AOC simpleconfig
volba verify repair a zaskrtnou pak compact resource files bezi to dlouho
a az to dobehne tak je dobry defragmentovat disk na kterym je aoc nainstalovany
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod Gargantua v 24 črc 2008 14:18

lace píše:v adresari AOC simpleconfig
volba verify repair a zaskrtnou pak compact resource files bezi to dlouho
a az to dobehne tak je dobry defragmentovat disk na kterym je aoc nainstalovany

jj uz sem to nasel a udelal vcera, stejen se to sem do tipu hodi
btw mohl bys je nejak zcvrknout do toho prvniho postu ?
WAR : R.I.P
AOC : R.I.P
WoW
<Daemonica> lvl 80 Gnome Death Knight <Final Breath>
<Gargantua> lvl 80 Draenei Shaman <Eternal Abyss>
<Niate> lvl 80 Night Elf Druid <Eternal Abyss>

CPU: C2D E8400@3600MHz 1.26V + CM Hyper 212 Moterboard: ASUS Striker Extreme Case:TT Armor+ 6000 Black Ram: 2 x 2GB Corsair 1066Mhz (5-5-5-15@4-4-4-12) VGA: Asus EN GTX280 602/1296/2302 HDD: Samsung F1 640GB Zdroj: Corsair HX1000 Keyboard: Logitech MK Elite Mouse: MS Sidewinder
Gargantua
 
Příspěvky: 404
Registrován: 13 dub 2008 13:11
Bydliště: Praha

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod lozes v 24 črc 2008 15:18

nemel jsem tedka moda, tak jsem to neudrzoval....jestli bude chvilka pred dovolenou, tak to nejak tady zesumarizuji a promazu. Pripadne po dovolene.
girlfriends come, girlfriends go ..... but epics are soulbound
wow - frozen, GW2 frozen.AoC frozen, wot frozen, D3 frozen, pc life frozen ...

uz me zajimaji jen prachy O.o misto her

a ps4 kde beztak jen strilim COD a nebo goly ve Fife
Uživatelský avatar
lozes
 
Příspěvky: 1714
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Praha

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod lace v 04 srp 2008 20:58

opraveny FPS ve ve vilach pri zapnutych shaderech 3.0 u ohne apod
drivery pro geforce od 177.72 a vyse. aktualni co mam ja na gtx 177.79
Naposledy upravil lace dne 04 srp 2008 21:10, celkově upraveno 2
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod lace v 04 srp 2008 21:06

pravdepodobne zlepseni FPS pokud mate min dvoujadrovy procesor a nejakou Geforce
vlezte do ovladaciho panelu nvidia do 3d nastaveni a pak zalozka program settings ( to je ta kde lze nastavit nektery z parametru VGA vynucene pro urcitou aplikace)
zaskrtnete si aby to ukazovalo jen aplikace naleze ve vasem PC
najdete si v seznamu aplikaci conana a u volby optimalizace podporcesu si dejte misto auto volbu zapnuto
ta volba auto nefunguje vzdy dobre
pripominam ze neni dobre to zapnuto nastavovat v globalnim profilu, protoze to nemusi naopak svedcit starym hram nebo aplikacim. jsou lide co na netu tvrdi ze jim tohle hodne pomohlo ohledne fps
Naposledy upravil lace dne 04 srp 2008 21:11, celkově upraveno 1
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod lace v 04 srp 2008 21:09

prepinani AOC z rezimu bezim na jednom jadre CPU do rezimu bezim na vsech jadrech CPU a naopak
normalne ve hre kombinace CTR+ALT+C prepina to mezi tema rezimama
a do okna system to vypise v jakem rezimu to bezi po prepnuti
muze se to nekomu hodit
prepnout na jedno jadro se diky teto kombinaci klaves lze i nedopatrenim a pak se muzete divit proc se vam AOC zpomalilo
v okne system ty napisu vypadaji takto:
Debug: Now using a single CPU core.
Debug: Now using all available CPU cores.
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod ellvira v 04 srp 2008 21:26

hlavne to obcas zahlasi samo chybu a prepne se to na single a timhle se to da vratit
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6361
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Age of Conan - tipy & triky

Příspěvekod lace v 04 srp 2008 21:30

to se me na intelu nestalo nikdy, ale je mozny ze na AMD dvoujadrech se to stat muze
kdysi amd kvuli cemusi vydavalo jakysi fix do XP na dvoujadra, ale mel jsem s tim takovy zkusenosti ze nekterym hram pomohl a nekterym zas uskodil
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

PředchozíDalší

Zpět na .: Age of Conan :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron