WowAceupdater

~ Vše o světě World of Warcraft ~

WowAceupdater

Příspěvekod lace v 14 říj 2008 00:31

tak jsem zjistil ze wowaceupdater pro wowace je unsuported
z programu to nepoznate tvari se jako ze chodi jen neukazuje uz zadny novy aktualizace
na wowace cpou updater z curse ktery se me zrovna moc nelibi
napr jsem neprisel na to jak v nem nastavit aby aktualizoval na verze bez knihoven (without externals)
takze kdyz uz v nem necham neco zaktualizovat tak to tam cpe ty vetsi verze addonu s knihovanama
plus zrejme tzv. verze toho updateru bude za prachy a ta free nebude updatovat addony (zatim ve stadiju beta to dela)
nejake napady nebo co kdo pouzivate?
wowaceupdater byl skvelej a nic podobnyho jsem zatim nenasel
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Horoděj v 14 říj 2008 08:27

Jak je psano na strankach wowaceupdateru, nahrazuje ho Curse client, ktery funguje prakticky stejne a postupne prevezme prakticky veskere updaty pro addony (samo krome tech, co uz se nevyvijeji ...)

link: http://www.curse.com/client/
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Alaman v 14 říj 2008 09:18

Díky za info. 14 dnů jsem neupdatoval a o tomto jsem nevěděl. Klienta jsem stáhnul a zatím se jeví, že nahradí plnohodnotně WowAceUpdater... Uvidíme.
WoW 80 char: Alaman - paladin
Uživatelský avatar
Alaman
 
Příspěvky: 118
Registrován: 15 kvě 2008 23:23
Bydliště: Kroměříž

Re: WowAceupdater

Příspěvekod James v 14 říj 2008 12:08

Mě je ten curse client nanic, nenainstaluje to tak 2/3 mých addonů( už tím, že na curse třeba ani nejsou ) :) , ikdyž já updatuju, až to nefujguje, a i se mi to vyplatilo, když člověk přešel na novější, ale horší verzi 8-)
Uživatelský avatar
James
 
Příspěvky: 434
Registrován: 01 kvě 2008 21:01

Re: WowAceupdater

Příspěvekod lace v 14 říj 2008 13:30

Horoděj píše:Jak je psano na strankach wowaceupdateru, nahrazuje ho Curse client, ktery funguje prakticky stejne a postupne prevezme prakticky veskere updaty pro addony (samo krome tech, co uz se nevyvijeji ...)

link: http://www.curse.com/client/

no horo pokud jsi si vsimnul tak sem o tom pisu prave protoze to neumi to samy
instaluje to jen addony vcetne knihoven
a pokud clovek pouzival knihovny samostatne a k tomu addony tak proste ten curse neumi
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Horoděj v 14 říj 2008 13:39

Pouzivam to a aktualizuje mi vse co potrebuju. Smirte se proste s tim, ze WoWAceUpdater skoncil ...
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Papagaj v 14 říj 2008 18:32

tak curseupdater je supr ;)
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: WowAceupdater

Příspěvekod lace v 14 říj 2008 20:51

u tebe je vsechno super a pak je z toho propadak roku :lol:
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: WowAceupdater

Příspěvekod TheDon v 15 říj 2008 11:22

na motion fore sa vyskytol tento odkaz, skus mozno ti to pomoze

http://wuu.vagabonds.info/menu.php
Na mňa sa nemusí kričať, mne to stačí povedať desaťkrát
Nikdy nedopusť, aby ti zmysel pre morálku zabránil vykonať správnu vec
TheDon
 
Příspěvky: 334
Registrován: 25 bře 2008 07:06

Re: WowAceupdater

Příspěvekod lace v 15 říj 2008 11:26

no tohle jsem zkousel jenze nektery addony to nezvladne treba namatkou x-perl a stejne tak i dalsi co nejsou v jednom adresari ale ve vice
zatim jsem skoncil u curse updateru ale nadsenej nejsem protoze kvuli tomu ze to neumi delat z tema knihovnama
stejny mnozstvi addonu zabira o 10% vic v ram cca
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Další

Zpět na .: World of Warcraft :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron