WowAceupdater

~ Vše o světě World of Warcraft ~

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Dazy v 15 říj 2008 12:10

Mno to musi byt s tvyma 8 GB paměti specielne u WoWu strasnej problem :lol: (vim ze to stejne pouziva jen 2GB, ale nedalo mi to), s tvoji sestavou te to nemuze stat takrka zadnej vykon, chapu ze uz jen z principu je blby, ze to ten updater neumi, ale realnej dopad bude nejspis mizivej ne?

Osobne updatuji porad ruco, proste mi to prijde nejbezpecnejsi :).
Dazy
 
Příspěvky: 254
Registrován: 21 dub 2008 19:01

Re: WowAceupdater

Příspěvekod lace v 15 říj 2008 12:54

no tak nezapomen ze wow pouziva jen 2 jadra
ze pouziva mnohem mene ramky
a z principu me trochu stve ty knihovny
updatovat ruco je hezky ale zjistovani zda jsou novy verze a co prinaseji stoji more casu
na tohle je jakykoliv updater mnohem lepsi
nehlede ze i updateru si muzu zvolit zda ma neco aktualizovat nebo jen rict ze je nova verze coz je muj pripad

ps nejvic me stve ze autor trnity bars ocividne nema co delat zas vytvoril misto trinity neco novyho
takze budu nastavovat vsechny listy znova
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Papagaj v 15 říj 2008 12:57

lace muzu te volat knihovna ?
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: WowAceupdater

Příspěvekod lace v 15 říj 2008 13:35

ty sem radsi nepis, protoze jak te znam tak jsi pri slove knihovna bezel nejspis sem http://www.kniznica.sk/index.php :lol:
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Papagaj v 15 říj 2008 18:18

Tak curse client stoji uplne za picu a uz je i odinstalovany....absolutne nepouzitelna sracka .... vse musim pracne delat manualne. Vymrdat...... jo a meli ste pravdu je to sracka roku :evil:
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: WowAceupdater

Příspěvekod ellvira v 15 říj 2008 18:41

lol
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6361
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Horoděj v 15 říj 2008 18:46

Papagaj píše:Tak curse client stoji uplne za picu a uz je i odinstalovany....absolutne nepouzitelna sracka .... vse musim pracne delat manualne. Vymrdat...... jo a meli ste pravdu je to sracka roku :evil:

Kup si priste misto hw jednu pravou ruku, kdyz mas obe levy ... :lol:
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: WowAceupdater

Příspěvekod lozes v 16 říj 2008 14:25

curse klient je největší lamárna pro pohodlné. Nastavíš a všechno dělá sám. Nastavení záležitost pár sec.
girlfriends come, girlfriends go ..... but epics are soulbound
wow - frozen, GW2 frozen.AoC frozen, wot frozen, D3 frozen, pc life frozen ...

uz me zajimaji jen prachy O.o misto her

a ps4 kde beztak jen strilim COD a nebo goly ve Fife
Uživatelský avatar
lozes
 
Příspěvky: 1713
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Praha

Re: WowAceupdater

Příspěvekod Magomagus v 18 říj 2008 20:05

Autor puvodniho wow ace updateru je totozny s autorem curse klienta a jasne rika ze ten curse klient neni zatim uplne podle jeho predstav a prosi uzivatele o trpelivost ... postupem casu se budou snazit aby to bylo stejne a lepsi nez wow ace updater.
Bjornel 90 Resto/Balance Druid
Uživatelský avatar
Magomagus
 
Příspěvky: 681
Registrován: 14 dub 2008 10:27

Re: WowAceupdater

Příspěvekod lace v 19 říj 2008 00:36

no jenze ten curse klient uz takhle vypada asi rok od nejaky bety 0.2
lace
 
Příspěvky: 1015
Registrován: 17 dub 2008 20:16

PředchozíDalší

Zpět na .: World of Warcraft :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron