diablo III

~ Vše nesouvisející se světem WoW/Diablo III/SWTOR ~

diablo III

Příspěvekod Koblizek v 28 srp 2009 12:10

Trochu infa od člověka co ho zkoušel http://www.gamepark.cz/diablo_iii_dojmy ... 221591.htm
Uživatelský avatar
Koblizek
 
Příspěvky: 987
Registrován: 27 dub 2009 23:25
Bydliště: Jižní Morava

Re: diablo III

Příspěvekod Toax v 28 srp 2009 13:43

A nebo tu. ;)
Toax
 
Příspěvky: 9
Registrován: 27 srp 2009 21:09

Re: diablo III

Příspěvekod Hury v 28 srp 2009 18:44

Kurna to abych si opět nainstaloval Diablo II pro zkrácení čekání :D
Hury
 
Příspěvky: 581
Registrován: 24 pro 2008 01:28

Re: diablo III

Příspěvekod Koblizek v 01 srp 2011 16:19

Uživatelský avatar
Koblizek
 
Příspěvky: 987
Registrován: 27 dub 2009 23:25
Bydliště: Jižní Morava

Re: diablo III

Příspěvekod Chris v 01 srp 2011 17:25

http://www.mmo-champion.com/content/2397-Diablo-3-Auction-House-Announced-Spend-and-Earn-Real-Life-Money
ehm, já věděl že má Blizz v rukávu nějaký pořádný eso :D Teď mám dilema jestli hrát SWtoR nebo točit eura na D3ce :D gg Blizz :ugeek:

http://www.youtube.com/watch?v=4ir6zrHXuO0&feature=watch_response_rev
Chris
 
Příspěvky: 310
Registrován: 27 črc 2009 21:59

Re: diablo III

Příspěvekod Koblizek v 01 srp 2011 18:34

a s tebou by to tam točily všichni ostatní ve hře.Takže zase tak žhavé by jsem to neviděl ;)
Uživatelský avatar
Koblizek
 
Příspěvky: 987
Registrován: 27 dub 2009 23:25
Bydliště: Jižní Morava

Re: diablo III

Příspěvekod Chris v 01 srp 2011 19:04

Koblizek píše:a s tebou by to tam točily všichni ostatní ve hře.Takže zase tak žhavé by jsem to neviděl ;)


Si ten systém aukce víc pročti a po racionálním uvážování (rng systém) dojdeš k tomu že bude pořád co kupovat, otázka stovek eur po prvních pár měsících měsíčně nebude imho problém.
Chris
 
Příspěvky: 310
Registrován: 27 črc 2009 21:59

Re: diablo III

Příspěvekod Horoděj v 01 srp 2011 19:41

Z nostalgie instaluju D2 LoD :P
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3579
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: diablo III

Příspěvekod Chris v 01 srp 2011 20:01

Horoděj píše:Z nostalgie instaluju D2 LoD :P


já už sem si ho nainstaloval :) Btw, v 1.12 funguje "fullHD" mode + veškerý rozlišení. Jinak opravdu nechápu jak jsem mohl hrát D2:lod na hardcore, to bylo moc psycho :)
Chris
 
Příspěvky: 310
Registrován: 27 črc 2009 21:59

Re: diablo III

Příspěvekod BranMakMorn v 02 srp 2011 08:19

Chris píše:
Horoděj píše:Z nostalgie instaluju D2 LoD :P


já už sem si ho nainstaloval :) Btw, v 1.12 funguje "fullHD" mode + veškerý rozlišení. Jinak opravdu nechápu jak jsem mohl hrát D2:lod na hardcore, to bylo moc psycho :)

nebylo jen to chtelo se porad sostredit a sakra syslit gear, vyuzivat merce a nejlepe mit kamose s podpurnyma postavama, jako narvavaciho warra apod
Brána 80lvl shaman
Brave 80lvl warrior
Sivývlas 80lvl paladin
BranMakMorn 80lvl druid
Kecal 80lvl priest
BranMakMorn
 
Příspěvky: 304
Registrován: 27 dub 2010 21:00

Další

Zpět na .: Off topic :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron