Diablo III a TTH :)

~ Vše o světě Diablo III ~

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Fall v 18 dub 2014 14:13

Chtělo by to nějaký dmg meter, to mi nikdo nevymluví. Nad čím má člověk takhle po večerech onanovat?!
Uživatelský avatar
Fall
 
Příspěvky: 633
Registrován: 25 říj 2012 12:39
Bydliště: Mladá Boleslav

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod ellvira v 18 dub 2014 14:24

d3progress uz zapocitava narozdil od armory ele dmg a setovky :) tak to zkus tam
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6357
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Koblizek v 28 dub 2014 12:49

Kdyby měl někdo z datadisku D3 ROS zbytečný code na balíček karet do Hearthstone (nehraje a nebude hrát karty) tak poprosím o zaslání code pm.Případně komu se to nechce opsat tak nafotit kartičku s codem a poslat na mail pouzejakozaloha@seznam.cz
Dík
Uživatelský avatar
Koblizek
 
Příspěvky: 987
Registrován: 27 dub 2009 23:25
Bydliště: Jižní Morava

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod lozes v 30 dub 2014 10:35

http://www.youtube.com/watch?v=zgLyE0GI ... e=youtu.be

tak co morcaku, je treba to taky testnout ne?:))
girlfriends come, girlfriends go ..... but epics are soulbound
wow - frozen, GW2 frozen.AoC frozen, wot frozen, D3 frozen, pc life frozen ...

uz me zajimaji jen prachy O.o misto her

a ps4 kde beztak jen strilim COD a nebo goly ve Fife
Uživatelský avatar
lozes
 
Příspěvky: 1712
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Praha

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod ellvira v 30 dub 2014 11:05

Tak ja se ctyrkou solo nemam problemy :) a to mam nektery ty veci z eq dost mizerny, a chybi mi poradnej cindercoat

ale fire WW kvuli tomu fakt hrat nebudu :) nehlede na to ze mel conduit :)
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6357
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod TheDon v 30 dub 2014 13:52

Tak s EQ setom a Lut Socksami sa vacsinou ide HoTA. Tie 3 leapy ti daju dost fury. S tym ww ma len lepsiu mobilitu. Ale celkovo mne ten styl hopsania nesedel a radsej chodim s IK setom (ti traja manici su slusny) fire, ktory ma ale tiez zacina unavovat, tak rozmyslam nad oprasenim lightningu.
Na mňa sa nemusí kričať, mne to stačí povedať desaťkrát
Nikdy nedopusť, aby ti zmysel pre morálku zabránil vykonať správnu vec
TheDon
 
Příspěvky: 334
Registrován: 25 bře 2008 07:06

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod ellvira v 30 dub 2014 14:27

Lightning imho nikdy tak dobry pro barbara nebude protoze je malo itemu oproti fire

Ja jedu skakani a kdyz me to omrzi prehodim 3 itemy a jedu barbary :) Ale skakani ma lepsi dmg

Dal by se postavit i build s obojim, coz by mohlo byt zajimave :)
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6357
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Horoděj v 01 kvě 2014 01:42

Ja jedu light (ted 70% bonus), ale chybi mi naky itemy jeste. Dmg docela dobra, potrebuju zvednout trochu tough. Potom mozna zacnu skladat neco tank/dmg a uvidim, T4 chodim bezne v publicu - celkem pohoda, ale zalezi jak se sejdou lidi a taky obcas kdyz nekteri blazni napulluji 1/4 mapy, tak je to peklicko ...
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3576
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Papagaj v 02 kvě 2014 09:15

Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod pandulka v 02 kvě 2014 15:15

Papagaj píše:http://www.twitch.tv/papagaj85/b/524774737

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

machrujes na t4 ? :D
pandulka
 
Příspěvky: 358
Registrován: 07 úno 2013 20:56

PředchozíDalší

Zpět na .: Diablo III :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron