Diablo III a TTH :)

~ Vše o světě Diablo III ~

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod VasekS v 02 kvě 2014 15:36

Papo. Prijde mi to jako naprosta nuda. Mas snad zaplej jeden aktivni skill a tim zabijis vsechno?!
Bladering alter Ego: Blejde si nejlepší
Bladering Ego: Děkuji, ale bohužel nejsem, Vašek je :(

Vaškovo Ego: Ale to nemuselo být Blejde, já to přece vím :)
Uživatelský avatar
VasekS
 
Příspěvky: 3168
Registrován: 22 kvě 2008 13:32
Bydliště: Frankfurt

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Papagaj v 19 kvě 2014 11:18

Pres soft Razer Synapse si spravis repetitivne makro a uz len behas s postavou. Soft macka za teba.
inak sa to ani neda .... po hodine hrania manualne boli z toho ruka a robi to tak kazdy wizard co ma mys od Razeru.

Hned jak mi ta wandka dropla, na druhy den som si siel kupit Razer Imperator co mi poradili wizardi z clanu :)

Pripadne je este na na to soft nejaky ak nemas Razer mys len mi vypadlo jeho meno. No to by som uz neriskoval predsalen to mas uz third party soft..... aj ked third party soft je aj toto len predsalen je to bezny soft k mysi a este som nepocul o ziadnom bane za makro.
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Fall v 19 kvě 2014 15:16

:geek: ... and where is the fun in that? Proto mrdat tohle "profi" hraní, ale každý podle svého ;)
Uživatelský avatar
Fall
 
Příspěvky: 633
Registrován: 25 říj 2012 12:39
Bydliště: Mladá Boleslav

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Papagaj v 19 kvě 2014 23:49

:D co je "profi" na tom hrat efektivne ? :)
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod bahen v 20 kvě 2014 13:56

Ja mu to vysvetlim, muzu?

TO BYS NEPOCHOPIL :twisted:
„Přirovnáváte národ k vyprahlé zemi a daň k životodárnému dešti. Budiž. Měli byste se však také zeptat,
kde jsou zdroje tohoto deště a jestlipak to není právě daň, co vyčerpává vlhkost z půdy a dělá z ní
suchopár.“

Frédéric Bastiat (Co je a co není vidět)
Uživatelský avatar
bahen
 
Příspěvky: 1454
Registrován: 24 bře 2008 18:04

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod ellvira v 20 kvě 2014 14:58

pro nekoho casual fun nejni fun :)
I'm not questioning your powers of observation, I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ellvira Victor - Avatar of Morče
Uživatelský avatar
ellvira
 
Příspěvky: 6355
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod lozes v 23 kvě 2014 10:47

Papagaj píše:Pres soft Razer Synapse si spravis repetitivne makro a uz len behas s postavou. Soft macka za teba.
inak sa to ani neda .... po hodine hrania manualne boli z toho ruka a robi to tak kazdy wizard co ma mys od Razeru.

Hned jak mi ta wandka dropla, na druhy den som si siel kupit Razer Imperator co mi poradili wizardi z clanu :)

Pripadne je este na na to soft nejaky ak nemas Razer mys len mi vypadlo jeho meno. No to by som uz neriskoval predsalen to mas uz third party soft..... aj ked third party soft je aj toto len predsalen je to bezny soft k mysi a este som nepocul o ziadnom bane za makro.



je na to na us foru debata, modrej comment, ze mouse soft se da brat jako third party, ale banany za to rozdavat nebudou.

ad wow wandka....to hrani je zajimave a rekneme super rychle :) co mi konecne padla sojka s fire, tak se razem da hrat t5-t6 relativne v klidu.
girlfriends come, girlfriends go ..... but epics are soulbound
wow - frozen, GW2 frozen.AoC frozen, wot frozen, D3 frozen, pc life frozen ...

uz me zajimaji jen prachy O.o misto her

a ps4 kde beztak jen strilim COD a nebo goly ve Fife
Uživatelský avatar
lozes
 
Příspěvky: 1712
Registrován: 24 bře 2008 18:28
Bydliště: Praha

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Papagaj v 27 kvě 2014 14:37

ellvira píše:pro nekoho casual fun nejni fun :)


Presne tak proto sem vzdy vsechny mrdal at maju aspon enchanty dyz uz casuali :geek:
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Qualka v 07 čer 2014 09:49

Já mám vždycky papo, já jo! Asi dobrá výchova :D
Uživatelský avatar
Qualka
 
Příspěvky: 1927
Registrován: 24 bře 2008 20:37

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Messalina v 07 črc 2014 14:49

Hrajete to aspon na Hardcore? A T6?
Hai guys, we heard you like maintenance with your maintenance, so we gave you a maintenance to go with your maintenance for your maintenance.
Uživatelský avatar
Messalina
 
Příspěvky: 157
Registrován: 31 led 2012 10:20

PředchozíDalší

Zpět na .: Diablo III :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník