Diablo III a TTH :)

~ Vše o světě Diablo III ~

Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Papagaj v 17 bře 2012 09:48

Gildovny system v den releasu nebude no casom sa nieco podobne planuje ;) ... no chcem sa spytat..... bude opat aj TTH TSko ? :geek:
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Horoděj v 17 bře 2012 10:49

TTH TSko stále jede lumo :)
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3576
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Pakl v 17 bře 2012 15:46

Nebylo tu vcera tech topicu vic?
Pakl
 
Příspěvky: 2762
Registrován: 24 bře 2008 17:16
Bydliště: Ostrava

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Derimmor v 17 bře 2012 18:22

Jestli se někdo chystá 14./15.5. do X-zone v Praze a má zájem o Sběratelskou edici, ale nedostalo se na něj, tak mám jednu rezervovanou navíc.
Obrázek
Obrázek
Stay heavy, stay dark... C.S.
Uživatelský avatar
Derimmor
 
Příspěvky: 587
Registrován: 24 bře 2008 18:46
Bydliště: KnO

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Horoděj v 17 bře 2012 20:05

Pakl píše:Nebylo tu vcera tech topicu vic?

Bylo tu topicu vic (pro kazdou classu), ale nezdalo se mi to, bylo toho moc tak to necham zatim takto. Pokud by se tady z toho stal gulas, udelam je a presunu classove veci tam ...
Jinak tu planuju delat seznam lidi s nickem z wowka a battletagem z bnetu, abysme se lepe nasli 8-)
PC CPU: i7 6700K@4.8 GHz delidd (1.40 V - NH-D14) MB: ASUS MAXIMUS VIII RANGER RAM: 16 GB Corsair Vengeance LPX Black (3000 MHz) GFX: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB@1336/8000 MHz (boost 1562 MHz) SFX: X-Fi Titanium Fatality PCI-E HDD: 512 GB SSD Samsung 850 Pro (sytem/games) + 4 TB ST (storage) + 1.5 TB SG (storage) + 1 TB SG (data backup) MOUSE: Logitech G9 OS: Windows 10 Pro 64-bit (original) LCD: 30" Hewlett-Packard LP3065 (2560x1600) CASE: Nanoxia Deep Silence 6 rev. B PSU: CORSAIR HX850
NB: ASUS UX32VD
Phone: Samsung Galaxy Note
MOTTO: Miss, dodge, parry - yes, it's me ...
Uživatelský avatar
Horoděj
Administrátor
 
Příspěvky: 3576
Registrován: 24 bře 2008 17:02
Bydliště: Česká Třebová

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Pakl v 17 bře 2012 20:07

Jo to se bude hodit, az budu chtit napsat Papagajovi "vytrtkaj" :D
Pakl
 
Příspěvky: 2762
Registrován: 24 bře 2008 17:16
Bydliště: Ostrava

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Papagaj v 18 bře 2012 00:12

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Papagaj lvl 60 wizard

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA 980GTX SC ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD SAMSUNG 850 PRO 512GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Mouse: RAZER Imperator + Roccat HIRO Screen: Asus ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
Uživatelský avatar
Papagaj
 
Příspěvky: 2207
Registrován: 24 bře 2008 19:08
Bydliště: Žilina

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod raybit v 19 bře 2012 00:29

Mam tez kolektorku od xzone kdyby nekdo chtel, objednal jsem na amazonu je o 1k levnejsi
Uživatelský avatar
raybit
 
Příspěvky: 403
Registrován: 03 kvě 2011 23:35

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod Pakl v 22 bře 2012 18:58

Co rikate na tu novinku s tim nephalem valor. Celkem zajimava vec rekl bych.
Pakl
 
Příspěvky: 2762
Registrován: 24 bře 2008 17:16
Bydliště: Ostrava

Re: Diablo III a TTH :)

Příspěvekod raybit v 22 bře 2012 19:54

Hodne zajimava vec, tohle a inferno mod jsou veci na ktere se tesim, aspon to nebude jenom suche, ze se budes vyhybat mobum, aby te nahodou nezabili, jenom se bojim, abych taky nekdy odlogl :]

Jsem zvedavej jak dlouho to na inferno lvl 60 potrva
Uživatelský avatar
raybit
 
Příspěvky: 403
Registrován: 03 kvě 2011 23:35

Další

Zpět na .: Diablo III :.

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron