- ingame nick, class/rasa/lvl postavy
pravdepodobne nick
Lozka, ToS/assasin,Stygian/0 lvl (nejsem blazen, abych platil za 5 dni hrani navic)
- věk, něco málo o sobě
26, IT pracovnik u stredniho providera, profesionalni virtualni proutnik a vzor toho jak se nechovat, kdyz si clovek chce udrzet povest slusnaka. Jinak zijici sam ve svem byte se svym kompem a neumytym nadobim a jednim jedinym prezivsim kvitkem(neni ke koureni). Jinak jsem si prosel odvykackou na kantynu hned vedle kanclu, takze rozhodne neni pc jedine co mne zajima a sportu,turistice dam taktez hodne
- vaše předchozí zkušenosti s mmorpg
mno zacinal jsem pred nekolika lety na staricke runescape, ze ktere jsem preskocil do UO na endor a nasledne se vrhl v druhe vlne do wowka. Kde jsem travil cas tim, ze jsem z jedne strany chranil zadek prisetkou plechovkam, z druhe strany s nejrozkosnejsi gnomkou tankoval, coz jsem v TBC vymenil za rogunu a nasledne prosel instance s magem. Docela dost i blbnul v pvp. Po zapichnuti wowka definitivne jsem dva mesice pauziroval a momentalne hraji CHMP v lotro v kinshipu MDK. Ktery rozhodne neplanuji leftnout, ale diky naprosto pohodovemu casovemu vytizeni nemam obavu jak to zvaldnu.
- vaše guildovní "historie"
mno v roce 2005 jsem po hlasce na general . Glorious tits and beautiful face - lvl 40 human priestess looking for czech guild jsem dostal invite do Rage. Kde jsem si prosel vsim co se dalo ... od male guildy k obri guilde...od perfektne sehrane parte HC hracu - po neuveritelne lamy, ktere bych liskal od pohledu. Po vyhoreni 90% Rage jsem chvilku hral v guilde Knights of HELLFIRE, kde jsem mel spousty RL kamaradu. Chvilku jsem jim pomahal s progressem, ale v moment, kdy se se zacali hadat o fleky jsem leftnul guildu a definitivne ulozil wowko k ledu. Od te doby MDK viz odstavec nahore.
- proč se chcete přidat právě k Rage a co chcete nabídnout ?
neocekavam nic mensiho nez spoustu znamych tvarich. Stejnou merou se tesim na nezname atd. Ocekavam navrat ke hrani MMO v pratelskem prostredi (jak jen to je mozne na FFA PVP serveru) a nasledne vecery na TS/VT ve spolecnosti alkoholu a perfektni zabavy. Co nabidnout Rage? Dobra otazka....ve finale bych to videl - casuala, ktery se zuby nehty bude branit, aby se zase nestal HC

ps....samo to muzete popsat do jedne vety ke kazdemu bodu, ale pocitejte s tim, ze bude hodne, ale hodne prisne posuzovano prijeti a trosku na sebe vyplivnout predem neni od veci. Muze to usnadnit prijeti.